Still alive .
2 participanți
Ohne Dich :: Academia ~ Căminul :: Băile
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Still alive .
Apăsă clanţa, iar uşa se deschise cu un scârţâit sobru. Păşii în baie, priviind în jur. Opt seara, nimeni prin prejur. Marea majoritate plecaţi în excursie, dar ea nu avusese chef să meargă.
Se oprii în faţa unei oglinzi, privindu-se. Îşi scoase o ţigară şi o aprinse. Ce-ar fi păţit dacă o prindea un prof? Dentenţie? Poate...
Se oprii în faţa unei oglinzi, privindu-se. Îşi scoase o ţigară şi o aprinse. Ce-ar fi păţit dacă o prindea un prof? Dentenţie? Poate...
Ayline Demontis- Elev
Data de înscriere : 10/04/2011
Re: Still alive .
Era rândul lui în acea noapte să păzească holurile, iar asta însemna încă o noapte nedormită. Începu să cutreiere încăperile etajului 1, intrând mai apoi în baie. Simţi mirosul de ţigare şi clătină din cap. O zări pe fată.
Din ce Casă faci parte? întrebă, vocea lui răsunând în toate colţişoarele băii.
Din ce Casă faci parte? întrebă, vocea lui răsunând în toate colţişoarele băii.
Simţii imediat prezenţa profesorului. Să-i răspundă, să nu-i răspundă? Era mai amuzant dacă nu-i răspundea. Se întoarse spre el, zâmbiind.
- Cine întreabă?
- Cine întreabă?
Ayline Demontis- Elev
- Staţi calm, domnule Zeref. zise, apoi strânse pumnul, iar becurile se sparseră. Ayline Demontis, şefa Casei Lavenodre, anul I.
Ayline Demontis- Elev
Mă întreb cum de am acceptat aşa elev în Casa mea. Te-ai fi potrivit mai bine la Thunder, spuse privind-o. Ura ca elevii lui să fie indisciplinaţi. Pocni din degete, iar toate luminile se aprinseră la loc.
- Thunder? Prea ciudaţi copii. zise, priviind becurile, aeriană, apoi se întoarse spre el.
Ayline Demontis- Elev
Mda, ciudaţi care încalcă regulile. La fel ca tine, spuse. Încep să cred că am greşit când te-am pus şefa Casei, adăugă.
- M-aţi pus şef al casei pentru că toţi ceilalţi sunt slabi. Marele Vrăjitor Întunecat ar trebui să ştie să detecteze talente în arta Magiei Negre, nu?
Ultima editare efectuata de catre Ayline Demontis in Mar Mai 03, 2011 3:16 am, editata de 1 ori
Ayline Demontis- Elev
Nu eşti singura cea mai puternică. Au venit elevi mai buni decât tine şi de asemenea elevi care respectă regulile, spuse.
- Unde ar mai fii distracţia dacă am respecta regulile? îi zise, râzând scurt. Nu-mi vine să cred că te porţi aşa cu mine, Lucas. Cu prietena ta din copilărie. Dar ce, mia ţii tu minte? continuă, râzând din nou.
Ayline Demontis- Elev
Nu am chef de glume, Ayline. Îmi ajunge destul nopţile nedormite. Nu am chef ca directorul să îmi reproşeze că elevii Casei mele sunt indisciplinaţi. Să ne păstrăm totuşi aparenţele de cea mai bună Casă, spuse.
- Cea mai bună casă si cea mai puternică... spuse şi îl privii. Oftă. Ca deobicei, aparenţele erau mai importante pentru el.
Ayline Demontis- Elev
Acum te rog, mergi şi asigură-te că elevii au intrat în dormitoare, spuse şi o ciufuli uşor, zâmbind scurt. Ieţi din baie, îndreptându-se spre scări.
- Dar e prea devreme! îi zise, dar fără folos. El deja ieşise. Îi urmă exemplul şi se îndreptă spre dormitoare.
Ayline Demontis- Elev
- Bineee, da' stai şi tu cu noi! ţipă şi ea, apoi începu să alerge. În treizeci de minute, aproape toţi elevii CAsei Lavendore erau în sufragerie.
Ayline Demontis- Elev
Se face, spuse şi zâmbi scurt, apoi intră în clasa de Magie Neagră pentru aş lua un carnet.
Se trântii pe o canapea, bătând cu degetele în mâner. Când apărea? Mergea prea încet pentru un vrăjitor. Oftă, plictisită.
Ayline Demontis- Elev
Îşi acoperii ochii cu mâna, când acesta apăru chiar lângă ea. Il privii, uşor supărată, ridicându-se.
- Ai întârziat, din nou! îi şoptii la ureche.
- Ai întârziat, din nou! îi şoptii la ureche.
Ayline Demontis- Elev
Se aşeză din nou pe canapea, priviind îmbufnată un colţ al camerei. Îşi aranjă tricoul, căscând.
Ayline Demontis- Elev
Îşi trecu mâna prin păr.
După cum ştiţi se apropie concursul pentru cea mai bună Casă, spuse.
După cum ştiţi se apropie concursul pentru cea mai bună Casă, spuse.
- Sigur o să-l câştigăm! ţipă o fată ce stătea lângă uşă.
- Ca deobicei... comentă albăstruia.
- Ca deobicei... comentă albăstruia.
Ayline Demontis- Elev
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Ohne Dich :: Academia ~ Căminul :: Băile
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum